Děkujeme všem zákazníkům za obrovský zájem. Jsme bohužel na hranici naší výrobní kapacity. U sedaček a příslušenství označených 0 skladem může být dodací lhůtu až 10 pracovních dní. Děkujeme za pochopení. Pokud hodně spěcháte napište to prosím do poznámky.

Hodnocení obchodu

5,0 160 hodnocení
5
159x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
TP Avatar autora Tomáš Pilát | 23.5.2024
Máme krátce, ale jsme maximálně spokojení. Dobra komunikace, rychle dodání. Super výrobek. Uvidíme co vydrzi.
PN Avatar autora Petr Nebl | 20.5.2024
Jednoduše vynikající. Enormně rychlé dodání - v páteční poledne jsem objednal a ještě večer téhož dne zboží převzala PPL. Kvalitní výrobek, velice lehký, odolný a lehce smontovatelný.
TH Avatar autora Tomáš Hrouda | 20.5.2024
MK Avatar autora Michal Kratochvil | 18.5.2024
Objednávka i doručení naprosto v pořádku, neměl jsem žádný problém. Sedačka dobrá, syn si výlety užívá. Doporučuju.
AI Avatar autora Antoňák Ivo | 18.5.2024
DK Avatar autora Daniel Komárek | 17.5.2024
Naprostá spokojenost s obchodem i sedačkou. Dcera si to moc užívá a já taky. Koupě nelituju. Moc doporučujeme.
Avatar autora | 17.5.2024
Avatar autora Tomáš Čech | 13.5.2024
TK Avatar autora Tomáš Kančo | 11.5.2024
Naprosto maximální spokojenost,jízdu si užívám oproti sedačce vzadu a prcek nadšený. Zkoušená silnice i lehký terén. Super. A hlavně kopce,nic se při šlapání do kopce nemlátí sem a tam. Super doporučuji
MH Avatar autora Monika Horňásová | 10.5.2024
Naprosta spokojenost. Mela jsem spoustu otazek a pan mi vse trpelive vysvetlil po telefonu. Prestoze se tvarilo, ze sedacka neni skladem, tak jsem jeden den objednala a druhy den bylo predano dopravci a dalsi den jsem ji mela doma. Zatim jsme vyzkouseli jen cca na 15km, ale dvouleta dcerka byla hodne spokojena. Obvykle chvilku neposedi, vsude utika, ale tady hezky vydrzela. Poridili jsme ji i pridavna riditka. V nejake recenzi jsem cetla, ze montaz neni nic pro holky, ale prestoze nejsem nijak technicky zdatny typ, tak jsem sedacku sestavila a pridelala manzelovi na kolo uplne sama :-) takze to zvladne opravdu kazdy. Chvilku jsem bojovala s blatnikem, ktery byl v mistech, co sedacka, ale take jsem to zvladla vychytat. Trochu mam problem s rozjezdy a velkymi zatackami, ale asi je to jen o zvyku (tri roky jsem nejela na kole, takze to ma asi take vliv). Je fajn mit teleskopickou sedlovku. Mam lehce potize pri zastavovani a bez ni si to neumim vubec predstavit. Sedacku flixflox moc doporucuji 🍀
K Avatar autora Kamila M. | 10.5.2024
Zatim jsme zkouseli jen pred barakem, ale co nevidet vyrazime na prvni vyjizdku. Rok jsme shaneli, co bychom mohli pouzit na karbonove kolo mimo vozik, ktery nam vsichni doporucovali (na ktery nemame prostory, dite by nam v tom nevydrzelo)… Nasli jsme, vypada to super!!
MH Avatar autora Martin Horáček | 10.5.2024
IF Avatar autora Imrich Füle | 9.5.2024
Avatar autora Marek Černý | 8.5.2024
Je to boží, dvouletá dcera je nadšená a nechce dolů. Bál jsem se vyšší ceny ale stojí to opravdu za to. Spokojenost veliká!!!
RM Avatar autora Roman Málek | 7.5.2024
Nejlepší vynález tahle ta sedačka, fakt že jo 🙂 Nechtěl jsem žádnou zadní sedačku, tak jsem hledal kvalitní přední, až jsem objevil tento zázrak 😉 Měli jsme ji půjčenou (díky kamarádovi) a po vyzkoušení bylo okamžitě jasný, že tohle kupujeme. Mladej byl z jízdy úplně paf a baví ho to, mě taky. Pokud někdo váhá, jestli koupit nebo nekoupit, tak si ji u nějakého prodejce zkuste půjčit a je jasný, že koupíte. Sedačku na kole nejde vůbec cítit, nebrání jízdě a montáž a demontáž na kolo je taky paráda, raz dva hotovo. Za mě OBROVSKÁ SPOKOJENOST. Doporučuji
MF Avatar autora Martin Frauenterka | 6.5.2024
PB Avatar autora Patrik Buriánek | 5.5.2024
Rychlé doručení, jednoduchá montáž, skvělý produkt- doporučuji.
TH Avatar autora Tomáš Hromátka | 3.5.2024
Jeden den objednáno a druhý den už jsem sedačku montoval na kolo. Vše proběhlo v pořádku.
JC Avatar autora Juraj Cvečka | 3.5.2024
Dlhšie sme vyberali sedačku pre malú, aby mala zábavu na traily. Ma try roky a nedá na sedačku dopustiť, už ma nechce pustiť bez sedačky. Skúšal ju aj starší syn 7 rokov a uzvadla aj toto zaťaženie. Za mňa super pre deti.
LT Avatar autora Lucie Tichotová | 2.5.2024
Nahoru
160 položek celkem
Zpět do obchodu